Cosul de cumparaturi este gol

Confidentialitate

SC Euroswim Trade SRL respecta dreptul dumneavoastra la intimitate.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Euroswim Trade SRL are obligatia de a administra in Confidentialitate de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau despre o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii in urma comenzilor primite.

Informatiile inregistrate nu vor fi comunicate niciunei terte parti cu exceptia partenerilor implicati in mod direct in executarea comenzilor dumneavoastra, cum ar fi serviciul de curierat sau serviciul postal prin care se asigura livrarea bunurilor.

Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora.

Societatea SC Euroswim Trade SRL este inregistrata la A.N.S.P.D.C.P. sub nr 27709 ca operator privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal.