Cosul de cumparaturi este gol

Despre noi

MISIUNE - FILOSOFIE - ISTORIC

Cu o experienta de 23 ani pe piata europeana si de peste 16 ani de cand sunt prezente in Romania, costumele de baie Eurofala modele 2020 comercializate de noi au devenit printre cele mai apreciate si comercializate produse de pe piata.

Costumele noastre de baie Eurofala modelele 2020 se incadreaza in tendintele fiecarui sezon, iar colectiile anuale ofera posibilitatea fiecarei femei de a-si gasi un costum de baie potrivit.

Facem eforturi continue pentru a spori calitatea produselor (costumelor de baie) si serviciilor si pentru a permite clientilor nostri sa aiba si sa-si mentina increderea in noi.

Prin aplicarea celor mai noi tehnologii si prin folosirea materialelor de cea mai inalta calitate, de la producatori UE, punem la dispozitia dumneavoastra un produs final la nivel mondial. Costume de baie de cea mai buna calitate!!!

Pe teritoriul Romaniei "costumele de baie Eurofala" sunt distribuite in exclusivitate on-line-en-detail sau en-gros prin firma SC Euroswim Trade SRL din Brasov.

In afara distributiei proprii, lucram cu parteneri comerciali care sunt distribuitori ai celor mai bune branduri de costume de baie.

Materialele folosite la fabricarea costumelor de baie sunt concepute si testate de unul dintre liderii mondiali in acest domeniu, producatorul italian Carvico.

Dintre proprietatile speciale ale materialelor, enumeram:

Perfect Fit - Calitatea materialului permite potrivirea perfecta a costumului Rezistenta la Clor Acoperire ridicata Controlul fermitatii musculaturii Elasticitate bidirectionala Protectie extraordinara UV Rezistenta la frecare Memorarea formelor corpului