Cosul de cumparaturi este gol

Filosofie

MISIUNE - FILOSOFIE - ISTORIC

Stil, eleganta, frumusete, confort - reprezinta faptul ca femeile apreciaza valorile secolului XXI. Iar Eurofala raspunde asteptarilor lor.

Costumele pe care le creem vor infrumuseta femeile.

Combina confortul cu eleganta, pentru a fi unica. Noi cream imaginea unei femei cunoscatoare de moda, care si-a implinit visele cele mai intime.

Design unic, materiale si accesorii de cea mai buna calitate si combinatia surprinzatoare de arta si functionalitate - toate acestea sunt elemente esentiale pentru colectia noastra.

Eurofala nu inseamna numai produsele, ci si oamenii care le creeaza.

Designul si performanta fiecarui dintre costume sunt expresii ale creativitatii si ale explorarii unor solutii inovatoare.Brandul Eurofala este rodul unei munci a mai multor profesionisti al caror scop principal este cel de a afisa frumusetea corpului feminin.

In 2001 am lansat prima colectie costume de baie care purta eticheta cu val.Pentru a veni in intampinarea cerintelor pietei si a consumatorilor si pentru a sublinia perspectivele marcii pe plan european, in 2004, am decis sa investim in calitatea produselor noastre, prin introducerea unor tehnologii noi si cautarea oamenilor care sunt mai creativi si mai ambitiosi.

Eurofala este una dintre cele mai importante companii producatoare de costume de baie din Polonia. Designeri acorda o atentie deosebita pentru a se asigura ca produsele noastre sunt sexy si functionale. Fonturile produse sunt adaptate la provocarile cu care se confrunta femeia moderna.

Oferta noastra se adreseaza de asemenea si barbatilor care doresc sa arate intotdeauna sexy si elegant. Compania desfasoara un export al produselor la scara larga, in tari precum Bulgaria, Republica Ceha, Estonia, Letonia, Lituania, Germania, Rusia, Serbia si Muntenegru, Slovacia, Ucraina, Italia, Ungaria.

"Modernitate si eleganta" este motto-ul companiei noastre. In fiecare an oferim colectii speciale cu design unic.

Prioritatea noastra este dezvoltarea on-line a distributiei in intreaga lume pentru a facilita accesul clientilor la toate produsele, de acasa, si pentru a asigura servicii de inalta calitate prin obtinerea directa de informatii referitor la nevoiile dumneavoastra.